fbpx

Майсторски клас с Kikkoman във Варна

На 26-ти Април се проведе Майсторски клас с Kikkoman във Варна, ресторант БМ Сити.

Японският Kikkoman шеф Кийоши Хайамизу направи демонстрация на техники за приготвяне на 8 вида традиционно японско суши, а във втората част показа как да използваме сосове Kikkoman за гриловане, пържене и приготвяне на ястия на Уок тиган. Майсторският клас бе посетен от десетки управители и готвачи на ресторанти по българското Черноморие.

Повече информация за Kikkoman продуктите можете да намерите тук: 

18143168_10154775585422955_961097723_n pic1 pic3

2 Responses

  1. Здравейте, можете ли да ми препратите първите две снимки. Аз съм младежа със синьото яке. Главен готвач на Грифид Хотели – Филип Петров. Поздрави!

    1. Здравейте, може да ги свалите от сайта, те са във висока резолюция

Вашият отговор на admin Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *